Blog >> Článek

Využijte provizní program

Využijte provizní program

Pro aktivní členy, kteří chtějí pomáhat rozvíjet katalog známek, jsme připravili provizní program. Ten spočívá v tom, že za každý schválený obrázek (splňující pravidla pro nahrávání známek), který filatelista do katalogu nahraje, získá provizi ve výši 0,25 Kč.

O výši provize se stará systém, filatelista si jí však může kontrolovat ve svém osobním profilu. Pro vyplacení provize musí filatelista nastřádat částku v minimální výši 100 Kč a musí mít ve svém profilu vyplněný bankovní účet (pozor, v případě špatně zadaného bankovního účtu bude vyplácená provize zaslaná nenávratně jinam), kam chce částku zaslat. Částku si pak může kdykoliv nechat vyplatit.

Vyhrazujeme si právo na změnu parametrických podmínek provizního programu nebo jeho úplného pozastavení. V případě pozastavení provizního systému vyplatíme v případě zájmu i zůstatek, který je nižší než minimální vyplácená částka. Pozor, v případě zahraničního (mimo Českou republiku a Evropu) bankovního účtu si můžeme dodatečně odečíst poplatek za bankovní převod.

18. 08. 2019
Tomáš Rychetský