Blog >> Článek

Jak mohu pomoci?

Jak mohu pomoci?

Snažíme se maximálně zatraktivnit sběratelství známek pro širší veřejnost, hlavně pro děti. Náš katalog obsahuje velké množství katalogových údajů, které jsou pravidelně moderátory kontrolovány. Stejné je to s naskenovanými obrázky. Každý přihlášený uživatel má několik možností jak se zapojit do práce a pomoci nejen sobě, ale i ostatním filatelistům, kterým zde něco chybí, ale nemají možnost to napravit.

Filatelisté si tak na našem portálu mohou spravovat svou sbírku (chyběnku a vlastněnku). K doplňování sbírky nebo prodeji přebytků mohou používat náš propracovaný aukční systém.

Můžete pomoci finančně

I když na portálu moderátoři pomáhají bezúplatně, tak provoz a programování portálu zadarmo není. Nechceme na portálu zobrazovat reklamy a proto jedinou možností, jak vydělat na náklady portálu je finanční pomoc od samotných uživatelů. Přispět můžete zakoupením členství v klubu, což Vám přinese i určité výhody.

Díky tomu můžeme na našem portálu také organizovat soutěže o peněžité a věcné ceny.

Pokud by jste měli zájem o naši komplexnější podporu (sponzoring), rádi si přečteme Váš návrh.

Jak mohu pomoci?

Můžete pomoci přiložením ruky k dílu

Jak mohu pomoci?

Mimo finanční podporu je možné náš portál podpořit mnoha způsoby. Těmi stěžejními jsou:

  • Každý registrovaný filatelista může vkládat známky do místního katalogu. Pro zachování stanoveného standardu a usnadnění práce moderátorům při kontrole vložených údajů, je potřeba se nejdříve seznámit s pravidly pro vkládání známek. Je pochopitelně nutné mít také k dispozicici správné katalogové údaje.
  • Přihlášený uživatel může vkládat naskenované známky (kliknutím na známku v katalogu). I pro nahrávání naskenovaných známek tu máme stanovená pravidla.
  • Máte-li rádi filatelii, máte zkušenosti s publikační činností a chtěli byste své myšlenky přetavit do zajímavých článků o filatelii? Stačí nás jen kontaktovat a mi Vám je v případě atraktivity článků budeme rádi Vašim jménem zveřejňovat.

 

Můžete nás sdílet na sociálních sítích

Pokud nemůžete ani jedno, tak nezoufejte, můžete nás sdílet na sociálních sítích a tím nás dostat do povědomí svých přátel. Téměř na každé stránce jsou v pravém horním rohu ikonky Facebooku a Twitteru pro sdílení.

 

Jak mohu pomoci?